Fjerne “den toxisk-kemiske fabrik” fra vægttab

I guder (eller hvem man tror på) findes der meget vrøvl, humbug og vildfarelser når det drejer sig om noget så enkelt som at skrue et adfærdsmønster sammen som giver et solidt, reelt og varigt vægttab.

Har du fulgt med de seneste dage på de3faktorer.dk, så har du opdaget, at jeg har kørt en serie om hvor jeg causerer lidt over alle de mærkelige, mystificerende, komplicerende og kliniske oplysninger som findes ude i slankejunglen.

Jeg vil afslutte serien med det som virkelig får mine alarmklokker til at bimle som under et luftangreb i 2. verdenskrig.

Det er alt det “afgiftnings”-juks-retorik og kemificerende humbug visse medieprostituerede personager får mulighed for at vise i en bredere offentlighed på den ene eller anden tvkanal.  Ingen nævnt, ingen glemt vil jeg straks tilføje.
Såfremt du føler dig tiltalt, så ved du også inderst inde, at de produkter eller ydelser som du forlanger penge for hos sagesløse forbrugere i bedste fald er spild af penge, men siden du ikke kan få et rigtigt job hvor du sælger ordentlige produkter, så har du måske selv brug for detox-mærkværdigheder og tarmskylninger for at holde ud at være til.

Når man virkelig har brug for smide nogen kilo…og man vil gøre det ordentlig….en gang for alle….jamen, lær noget om ernæring istedet.  Læs&forstå en næringsinformation på et produkt…. perspektiver i forhold til andre produkter….vær forbandet kildekritisk uden at miste dit åbne sind for andre input.

Du kan ikke købe dig til et varigt vægttab….du kan istedet for gøre noget i din hverdag dag for dag, uge for uge…og så fremdeles.  uden at skulle adskille din kost med lakmus-papir for påståede syre/base-forbindelse.

Og hvorfor drikke din frugt, når du kan spise den?  Come on, elsk din daglige dag!

Ufff, nu fik jeg lige skrevet en masse grumme ting om panderynkende pseudo-vægttabs-måde….nu må jeg hellere strække mine tær igen.

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Fjerne “den toxisk-kemiske fabrik” fra vægttab

  1. Pingback: Sygeligfisering af overvægt « de3faktorer.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.